Alzach Meiron

Från Chronopia
Hoppa till: navigering, sök
Alzach Meiron
Alzach Meiron
Personalia
Blod Hängiven
Tro Karontron
Historia
Födelsedatum 13 juli 2001
Födelseplats Merosantin, Mergal
Karriär inom 153:e legionen
Korpral 2028
Legionär 2024
Rekryt 15 januari 2024

Bakgrund

Alzach Meiron är 43 år och född i staden Ranestim i kantonen Merosantin på Mergals sydöstkust. Alzach rymde som 17-åring till Chronopia efter en dispyt med familjen. I Chronopia levde han ett hårt liv på samhällets baksida men överlevde trots allt och lärde sig en del på kuppen. Alzach bestämde sig för att få ordning på sitt liv och att komma in i den hängivna gemenskapen igen så han gick med i härmakten.

Det slutade med att han kom till den 153:e legionen, Massalas förintade legion, i den 10:e armén. Då han gick med i mitten av 2024 så hann han inte se många strider under kriget mot Argeloa då det slutade med Freden i Pendon 2026. Istället blev hans legion, känd för att ha många veteraner, leda frontanfallet mot landet Najiro under början av 2028 och han deltog i Slaget vid Demeron den 18 maj. Alzach stannade därefter i kantonen Hadomo för att bekämpa den najiriska motståndsrörelsen där.

Alzach har under de senaste tio åren gett sig ut på olika resor, främst på Pandaros och för Skuggans räkning. Detta har gjort honom till en berest upptäckare och han har satt sin fot på många platser, från isbarbarernas snötäckta bergstoppar i norr till de faltrakiska städerna vid Södra oceanens kust i söder.

Inom gruppen så är Alzach den bevandrade upptäckaren som är van att ta hand om praktikaliteter. Hans erfarenhet om Pandaros kommer att komma väl till hands om gruppen tar sig till alla de platser Joseph Tiesen pratat om.

Fortsättning

Efter Josephs försvinnande och död under juni 2045 så bar sig Alzach av för att leta efter förrövarna. Sedan dess har han inte hörts av men troligen har han arbetat en del för Skuggan under tiden.

Relationer

Blodspakten

Joseph Tiesen
Marzak Achterzier
Eiman Kargal
Alzach Meiron
Hamatz Kiach
Karzakaria Wickraverentis
Arzina Liefelmahler
Geder Kroewi
Kiermann Tiesen

Spelvärden

Aspekter

  1. Hängiven - Se hängiven.
  2. Budbärare/Informatör
  3. Allt i allo
  4. Ett gammalt misstag, Återgäldelsen
  5. Alldagligt utseende
  6. Hårdhudad
  7. Vandrare
  8. Äventyrlig

Färdigheter

+3
Akrobatik, Slagsmål, Smyga, Tjuvmekanik, Upptäcka fara
+2
Språk (Zecchin, Chronos, Lågländska, Högländska, (ett valfritt)), Dolk, Förfalskning, Gatsmart, Infanterist, Religion, Skrift
+1
Berättarkonst, Naturkunskap, Etikett, Geografi, Lagkunskap, Sjövana, Tyst kommunikation, Överlevnad, Konfluxologi

Extras

+1
Någonting

XP

Akt 0
Start: 36 XP, Bonus: 2 XP
Akt 1
Introscen akt 2: 1 XP
Summa
39 XP
Personliga verktyg