Liessa Regart

Från Chronopia
(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
m (Beskrivning)
 
Rad 14: Rad 14:
  
 
=Beskrivning=
 
=Beskrivning=
Liessa Regart är advokat till [[Kublai Shakkar]], vilket innebär att det hon är en av hans officiella sändebud. Hon har även rätt att ta mindre beslut i Kublais namn (som hon givetvis får stå till svars för). Hon har bland annat varit i kontakt med [[Joseph Tiesen]] under planerandet, godkännande och finansierandet av hans [[Joseph Tiesens expedition|expedition]].
+
Liessa Regart är advokat till [[Kublai Shakkar]], vilket innebär att hon är ett av hans officiella sändebud. Hon har även rätt att ta mindre beslut i Kublais namn (som hon givetvis får stå till svars för). Hon har bland annat varit i kontakt med [[Joseph Tiesen]] under planerandet, godkännande och finansierandet av hans [[Joseph Tiesens expedition|expedition]].
  
 
[[Kategori:Regart]]
 
[[Kategori:Regart]]
 
[[Kategori:Klass 8]]
 
[[Kategori:Klass 8]]

Nuvarande version från 28 juli 2020 kl. 20.57

Liessa Regart
Liessa Regart
Personalia
Blod Hängiven
Tro Karontron
Historia
Födelsedatum 8 maj 2015
Födelseplats Derino
Advokat åt Kublai Shakkar
Tillträde 14 oktober 2039
Överordnad Kublai Shakkar

[redigera] Beskrivning

Liessa Regart är advokat till Kublai Shakkar, vilket innebär att hon är ett av hans officiella sändebud. Hon har även rätt att ta mindre beslut i Kublais namn (som hon givetvis får stå till svars för). Hon har bland annat varit i kontakt med Joseph Tiesen under planerandet, godkännande och finansierandet av hans expedition.

Personliga verktyg