Nitzena Arakain

Från Chronopia
(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
m
m
 
Rad 7: Rad 7:
 
{{Personram/Fader|[[Okänd]]}}
 
{{Personram/Fader|[[Okänd]]}}
 
{{Personram/Historia}}
 
{{Personram/Historia}}
{{Personram/Födelse|[[7 februari]] [[2038]]|?}}
+
{{Personram/Födelse|[[7 februari]] [[2034]]|?}}
 
}}
 
}}
  

Nuvarande version från 2 augusti 2020 kl. 10.59

Nitzena Arakain
Nitzena Arakain
Personalia
Blod Hängiven
Tro Karontron
Moder Arzawa Arakain
Fader Okänd
Historia
Födelsedatum 7 februari 2034
Födelseplats  ?

[redigera] Beskrivning

Klosternovis på Nibelheimsklostret Dachentin i Maronio, Argeloa. Hittades av Joseph Tiesens expedition den 5 juni 2045, tre dagar efter det att klostret hade anfallits.

[redigera] Expeditionen

Har sedan dess deltagit vid sidlinjen under ett flertal slakter genomförda av Eiman Kargal. Nitzena har även börja prata om en stor svart brinnande fågel som hon möter nattetid. Denna fågel skulle kunna ses som en manifestation av ett barns fantasi, men inte då, dessa "drömmar " tas på fullaste allvar av hela gruppen då den svarta fågeln, enligt Hamatz Kiach, har en slående likhet med en viss medlem av Oktagonen, Khâtare. En vanlig dödlig som till exempel Geder Kroewi skulle ju bara anta att detta barn bara försökte förklara att hon brutalt våldtagits och misshandlats under hela sin uppväxt, men Joseph Tiesens expedition drar slutsatserna att hon har en relation med en demonfurste. Spänningen tätnar och tarmar vänds in och ut, hur skall detta sluta?

[redigera] Bortförandet

Den 22 december 2045 kom en grupp från templet till Raderzachten i de Hängivnas stad för att hämta Nitzena. Den Sanna Gryningens orden kunde inte sätta sig emot och hon fördes bort.

Personliga verktyg